Tessa Virta Orkesteri

Aistikas pianisti-laulaja Tessa Virta esittää  jazziskelmää ja letkeää lattaripoljentoa  esikuvinaan Nat ”King” Cole, Diana Krall, Frank Sinatra, Laila Kinnunen, Norah Jones, Ella Fitzgerald ja A.C Jobim. Tessa Virta on saavuttanut suurta suosiota lämminhenkisillä ja mukaansatempaavilla esiintymisillään.

Ainutlaatuisia ja korkeatasoisia ohjelmanumeroita sekä tyylikästä kansainvälistä tanssimusiikkia esittää Tessa Virta Orkesteri  isommalla kokoonpanollaan. Kanssamme esiintyvät myös useat maamme eturivin artistit, mm. Mari Palo, Pentti Hietanen, Mikael Konttinen, Johanna Försti, Diandra, Jarkko Ahola, Tomi Metsäketo, Sami Saari ja suositut “Laulavat Tarjoilijat”. Tessa Virta Orkesterilla on ollut yhteistyötä myös sinfoniaorkestereiden kanssa.

Tessa Virta virittää ainutlaatuisen tunnelman juhliisi. Svengaava taustamusiikkia asiakastilaisuuksiin, ohjelmanumerot tai orkesteri gaala-illallisiin jo yli 25 vuoden kokemuksella, duosta sekstettiin. Meiltä sopiva kokoonpano juuri sinun juhliisi!

KUMINA.COM ➝

“Esitykset ja illan musiikki olivat aivan ensiluokkaisia! Juhlavieraat tulivat varta vasten kehumaan esityksiä ja musiikkia. Ilta oli todella hieno ja onnistunut ja musiikki kruunasi illan.”

“Olen kuullut pelkkää ylistystä ja kiitosta eilisen illallisen johdosta. Erityisesti illan esiintyjät olivat aivan loistavia! Saitte mahtavan tunnelman aikaiseksi ja vieraat nauttivat täysin siemauksin.”

”Erittäin suuret kiitokset hienosta ohjelmasta. Monien mielestä ohjelma oli paras kautta aikojen!”